Έχετε ονειρευτεί γάτες; Να τι σημαίνει αυτό!

Είστε τόσο παθιασμένοι με τις γάτες που τις ονειρεύεστε ακόμη και τη νύχτα; Ή, αντίθετα, τους μισείς αλλά εξακολουθούν να προσκαλούν τον εαυτό τους στα όνειρά σου; Σε κάθε περίπτωση, ανακαλύψτε την ερμηνεία των ονείρων που περιέχουν μία ή περισσότερες γάτες!

Καλό να ξέρω : αν θέλετε να αποκρυπτογραφήσετε τα κρυμμένα μηνύματα στα όνειρά σας, θυμηθείτε να τα σημειώσετε σε ένα χαρτί ή στο τηλέφωνό σας μόλις ξυπνήσετε. Πράγματι, όταν ξυπνάμε, τα όνειρα εξακολουθούν να είναι λίγο-πολύ καθαρά στο κεφάλι μας, ενώ γίνονται όλο και πιο θολά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ή ακόμα και να εξαφανίζονται. Ωστόσο, θα δείτε, εάν γράψετε τι ονειρευόσασταν για αρκετές εβδομάδες, πιθανότατα θα παρατηρήσετε ότι ορισμένα επαναλαμβανόμενα μοτίβα αναδύονται από τα όνειρά σας. Κανε το τεστ!

1. Ονειρεύομαι μια γάτα

Η γάτα είναι α σύμβολο της θηλυκότητας, αισθησιασμό και εσωτερική δύναμη. Αντιπροσωπεύει τη δύναμη, το μυστήριο και τη σοφία ταυτόχρονα. Αλλά το να ονειρεύεσαι μια γάτα μπορεί επίσης να σχετίζεται με δημιουργικότηταακόμη και σε άγρια ​​πλευρά που κοιμάται βαθιά μέσα σου. Πράγματι, η γάτα είναι πάνω από όλα συνώνυμη με την ανεξαρτησία, το θράσος και τη διαίσθηση.

Το να ονειρεύεσαι μια γάτα, που είναι ένα απρόβλεπτο ζώο, μπορεί επίσης να ερμηνευτεί ως κάτι αρνητικός. Πράγματι, μπορεί να είναι μια ειδοποίηση που στέλνεται από τον εγκέφαλό σας για να σας ενημερώσει κάποιος προσπαθεί να σε ξεγελάσει ή να σε πληγώσει. Για να μάθετε αν το όνειρό σας είναι θετικό ή αρνητικό, απλά εμπιστευτείτε το συναισθημα.

2. Ονειρεύεστε μια νεκρή γάτα

Η εμφάνιση μιας νεκρής γάτας σε ένα όνειρο (είτε είναι δική σας είτε όχι) είναι σημάδι ότι κάτι ζυγίζει στη συνείδηση. Εάν υπάρχει παρουσία άδω, φοβάσαι μήπως χάσεις κάτι ουσιαστικό για σένα. Επιπλέον, μια νεκρή πνιγμένη γάτα σχετίζεται μάλλον με α αίσθημα ασφυξίαςάγχος.

Αν ονειρευτείτε νεκρές γάτες και ζωντανές γάτες ταυτόχρονα, μπορεί να σημαίνει α εσωτερική σύγκρουση. Δεν μπορείς να αποφασίσεις για κάτι στη ζωή σου.

Αλλά το χρώμα παλτό νεκρής γάτας αυτό που βλέπετε στα όνειρά σας μπορεί επίσης να επηρεάσει το νόημά του. Εκ τούτου, μια νεκρή λευκή γάτα ανακοινώνει μελλοντικά προβλήματα που μπορεί να φαίνονται ασήμαντα στην αρχή αλλά στην πραγματικότητα θα αποδειχθούν πολύ πιο προβληματικά από ό,τι νομίζατε. Ομοίως, ονειρεύομαιμια νεκρή μαύρη γάτα προβλέπει μεγάλα προβλήματα μπροστά, ακόμη και μια τρομερή σύγκρουση με έναν αντίπαλο. Μπορεί επίσης να είναι ο τρόπος του εγκεφάλου σας να αποκαλύψει την πιο σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητάς σας.

Τέλος, αν ονειρευτείτε ένα νεκρή γάτα στην πραγματική ζωή αλλά ζωντανή στο όνειρό σουαυτό είναι ένα σημάδι ότι παλιές συγκρούσεις μπορεί να επανεμφανιστούν.

3. Ονειρεύεστε μια μαύρη γάτα

Η διασταύρωση μιας μαύρης γάτας συνδέεται συχνά με κακοτυχία. Αλλά το να ονειρεύεσαι μια μαύρη γάτα σημαίνει ότι νομίζεις ότι κινδυνεύεις. Φοβάσαι ή αμφιβάλλεις για κάποιον ή κάτι που δεν θέλεις να αντιμετωπίσεις. Πράγματι, η μαύρη γάτα συμβολίζει α κρυφή σκέψη Μέσα σου. Είναι μια πρόσκληση να σκεφτείς και να αφήσεις ό,τι σε τρομάζει.

Αν ονειρευτείτε ότι μια μαύρη γάτα περιφέρεται γύρω από το σπίτι σας ή μπαίνει μέσα σε αυτό, είναι σημάδι ότιέχει γίνει κακό στην οικογένειά σας από εξωτερικό πρόσωπο ή μέλος της οικογένειας.

4. Ονειρεύεστε μια λευκή γάτα

Γενικά, το να ονειρεύεσαι μια λευκή γάτα είναι μάλλον θετικό. Ωστόσο, αν σας επιτεθεί, μπορεί να συμβολίζει το εξαπάτηση γιατί δείχνει το πιο όμορφο πρόσωπό του και μετά στρέφεται εναντίον σου.

Άλλωστε, αν ονειρευτείτε ένα λευκή γάτα τρέχει μακριά και προσπαθείς να πιάσεις, μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει πέτυχε τους στόχους σου.

τουρκική ανγκόρα γάτα
Πιστώσεις: Lord_Kuernyus / iStock

5. Ονειρεύομαι ένα γατάκι

Τα όνειρα που περιέχουν γατάκια μπορεί να συμβολίζουν το μετάβαση που λαμβάνει χώρα στη χώρα σας, ειδικά προς την ανεξαρτησία. Το γατάκι μπορεί επίσης να είναι α σύμβολο ευθραυστότητας και αντιπροσωπεύουν ένα άτομο που πιστεύετε ότι πρέπει να προστατεύσετε, όπως το παιδί σας για παράδειγμα. Για το λόγο αυτό πολλοί εγκυος γυναικα ονειρεύονται γατάκια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.

6. Ονειρεύεστε μια γάτα να σας επιτίθεται

Σε ένα τέτοιο όνειρο, η γάτα είναι η αναπαράσταση του εχθρού σου, είτε πρόκειται για πρόσωπο, κατάσταση ή γεγονός. Αν στο όνειρό σου η γάτα κερδίζει τον αγώναείναι ότι δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτόν τον φόβο ή αυτό το άγχος που δημιουργείται από αυτόν τον εχθρό.

Ωστόσο, αν τα καταφέρετε σπρώξτε τη γάτα μακριά στο δρόμο σου, ακόμα και να τον σκοτώσεις, είναι ότι έχεις αρκετά προσδιορισμός να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο. Σημειώστε ότι αυτό το όνειρο μπορεί επίσης να σημαίνει ότι έχετε πρόβλημα με τα σημεία σας που σχετίζονται με τη θηλυκότητά σας.

7. Ονειρεύεστε να σώσετε μια γάτα

Το να ονειρεύεστε ότι σώζετε μια γάτα από τον κίνδυνο είναι το σημάδι που θέλετε ανακτήσετε την ανεξαρτησία σας. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι έχετε μια σκληρή χρειάζεται να βοηθάς τους άλλουςγια να τους καθοδηγήσει στον σωστό δρόμο.

8. Ονειρεύεστε να χάσετε μια γάτα

Ονειρεύεσαι ότι έχασες τη γάτα σου; Μπορεί να αντιπροσωπεύει το δικό σας επιθυμία να είσαι ελεύθερος και να μην είναι προσκολλημένος σε τίποτα.

9. Ονειρεύεστε δύο όμοιες γάτες

Όχι, το να ονειρεύεσαι δύο πανομοιότυπες γάτες δεν συμβολίζει κακά δίδυμα. Σημαίνει απλώς ότι χρειάζεσαι βρείτε μια καλύτερη ισορροπία στη ζωή σας και θυμηθείτε να σκέφτεστε τον εαυτό σας πριν ανησυχείτε για τους άλλους.

Επιπλέον, αν ονειρευτείτε πολλές γάτες ταυτόχρονα, αυτό μπορεί να σημαίνειυπάρχουν πάρα πολλά πράγματα στη ζωή σου και ότι πρέπει να εστιάσετε στα πιο ουσιαστικά.

10. Ονειρεύεστε ένα κουτί απορριμμάτων

Μη γελάτε, συμβαίνει πιο συχνά από όσο νομίζετε! Και για καλό λόγο, το κουτί απορριμμάτων συμβολίζει α επαίσχυντη σκέψη που σχεδόν ντρέπεσαι να παραδεχτείς στον εαυτό σου.