Αυτές οι γάτες έχουν προσληφθεί!

Γνωρίζουμε ότι τα αιλουροειδή είναι γεμάτα πόρους και δεν έχουν τελειώσει να μας εκπλήσσουν! Επιπλέον, στο εργασιακό περιβάλλον, έχουμε ήδη δει ότι ορισμένα επαγγέλματα θα μπορούσαν σχεδόν να αντιστοιχούν στους αγαπημένους μας συντρόφους. Ωστόσο, εδώ είναι μερικές γάτες που έχουν κάνει πραγματικά ένα βήμα μπροστά στην επιχείρησή τους με την επίσημη πρόσληψη! Όσο και αν φαίνεται περίεργο, είναι ωστόσο δυνατό. Η απόδειξη με αυτά τα παραδείγματα.

Παλ, η γάτα που κυνηγά τα ποντίκια

Αυτό το μουνί κατέληξε να δουλεύει σε ένα ξενοδοχείο στην Ισλανδία. Ο ρόλος του είναι απλός: να κυνηγά ποντίκια/ποντίκια. Αυτή η ιστορία μας θυμίζει αναπόφευκτα αυτή του Λάρι, της γάτας από την Ντάουνινγκ Στριτ 10!

Είναι στο ξενοδοχείο Foss που βρίσκεται στην πόλη Hellnar που μια μέρα μπορείς να έρθεις πρόσωπο με πρόσωπο με αυτό ασυνήθιστος υπάλληλος. Ωστόσο, η δουλειά της φαίνεται να της ταιριάζει, καθώς δεν δείχνει σημάδια δυσαρέσκειας. Άλλωστε έχει μέχρι και κάρτα στο όνομά της. Όπως και να ‘χει, δεν κάνουν πράγματα κατά το ήμισυ στην Ισλανδία!

Έλγουντ, ο συνοδός του νοσοκομείου

Αυτή η τζίντζερ και η λευκή γάτα περιπλανιόταν εδώ και αρκετό καιρό Νοσοκομείο Epworth στην Αυστραλία. Μετά από μια μακρά χρονιά, του ανατέθηκε ο ρόλος του φύλακα, αλλά και του κυνηγού ποντικών όπως και ο Παλ. Από την άλλη πλευρά, γνωρίζουμε ότι τα ζώα μπορούν να έχουν θεραπευτικά αποτελέσματα, και αυτό έχει επίσης αυτόν τον ρόλο.

Τάμα, ο σεφ ντε γκαρ

Η Τάμα είναι μια γάτα που προσλήφθηκε ένας σιδηροδρομικός σταθμός στην Ιαπωνία τον Ιανουάριο του 2007. Όσο κι αν φαίνεται εκπληκτικό, είναι ωστόσο μια αληθινή ιστορία! Περιπλανώμενος στην αρχή, εντοπίστηκε γιατί τράβηξε την προσοχή των ταξιδιωτών. Αυτή η τρίχρωμη γάτα κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον του σταθμάρχη που, θαυμάζοντας την πίστη της, διόρισε σταθμάρχη της. Έτσι, μέχρι το 2015, μπορούσαμε να τη δούμε στο σταθμός Kishi.

Ωστόσο, μετά από χρόνια πιστής υπηρεσίας, έφυγε από τη ζωή αφήνοντας τη θέση της στον Nitama, τον διάδοχό της. Αυτές οι γάτες έχουν γίνει πολύ σεβαστά αληθινά φαινόμενα! Πράγματι, τώρα προσελκύουν μεγάλο αριθμό ταξιδιωτών, και μάλιστα έχουν αρκετές αφίσες και αγάλματα προς τιμήν τους.

Αφεντικό, η εταιρική μασκότ (ή μάνατζερ) γάτα

Μετά από διαγωνισμό, μια γάτα Scottish Fold διορίστηκε διευθυντής επικοινωνίας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος με έδρα τη Ρουμανία. Ποζάρει έτσι για φωτογραφίες, αλλά βοηθάει και στην ανάπτυξη διαφορετικών προϊόντων από το κουτί. Αυτή η γάτα είναι περισσότερο από μια μασκόταλλά ένα πραγματικό μέλος της εταιρείας! Επιπλέον, έχει γίνει επίσης πραγματικός σταρ στα κοινωνικά δίκτυα με περισσότερα από 80.000 ακόλουθοι στον λογαριασμό του στο Facebook.

Και εσείς, γνωρίζετε άλλες γάτες που έχουν προσληφθεί; Μη διστάσετε να μας απαντήσετε στα σχόλια!