Αυτή η γάτα έχει αναπτύξει ένα πολύ ιδιαίτερο πάθος…

Αφού υιοθέτησε ένα γατάκι από ένα καταφύγιο, αυτή η οικογένεια έκανε μια εκπληκτική ανακάλυψη: το αιλουροειδές είχε πραγματικά μια πραγματική αγάπη… για τα ροδάκινα!

Μια γάτα που χρειαζόταν πραγματικά αγάπη

Είναι μέσα 2013 ότι ο Ozzy, ένα εγκαταλελειμμένο γατάκι, έχει μπει στην οικογένεια της Lydia. Πράγματι, ενώ η μητέρα και η αδερφή της Λυδίας κάνουν εθελοντής στο καταφύγιο Harbour Humane Societyστην Πολιτεία του Μίσιγκαν, έχουν ένα πραγματικό έρωτας με την πρώτη ματιά για τον Ozzyπου περιμένει ήσυχα σε ένα κλουβί να υιοθετηθεί.

κοιμισμένο γατάκι
Συντελεστές: jarmoluk/Pixabay

Πριν φύγουν, οι δύο γυναίκες ζητούν να αφήσουν τον Ozzy να βγει για να τον αγκαλιάσουν. Και εκεί, αδύνατο να τον ξαναβάλουν στο κλουβί του. Τότε απλά αποφάσισαν να τον πάρουν μαζί τους!

Μια πολύ ιδιαίτερη γάτα

Αφού ο Ozzy πέρασε μερικούς μήνες με τη νέα του οικογένεια, το καλοκαίρι άρχισε να εμφανίζεται. Η οικογένεια της Λυδίας αποφάσισε τότε να αγοράσει, όπως κάθε χρόνο, φρέσκα ροδάκινα, φρούτα που λατρεύουν όλοι. Τοποθετώντας τα στο τραπέζι, το παρατηρούνΟ Ozzy φαίνεται ιδιαίτερα ιντριγκαρισμένος.

Προς έκπληξή τους, ο Ozzy αρχίζει ξαφνικά τρίψτε το κεφάλι του στα ροδάκινα, όπως θα έκανε με μια άλλη γάτα σε μια τρυφερή στιγμή. Όσο περνούσαν οι μέρες, η αγάπη του για αυτό το φρούτο αναπτύχθηκε όλο και περισσότερο και το αιλουροειδές δεν δίσταζε στριμώχνονται στα ροδάκινα μόλις το είδε.

Η οικογένεια της Λυδίας προσπάθησε να κατεβάσει τα ροδάκινα στο υπόγειο για να αποτρέψει τον Ozzy από το να τα καταστρέψει, αλλά ήταν χωρίς να υπολογίζει στο την επιμονή αυτού του μικρού αιλουροειδούς που αποφάσισε να κατέβει και στο υπόγειο για να τους κάνει παρέα.

Από τότε βέβαια συνάντησε και άλλα φρούτα, αλλά κανένας δεν του κέντρισε το ενδιαφέρον όπως και τα ροδάκινα.

« Δεν του αρέσουν τα άλλα φρούτα“, είπε η Λίντια στο Love Meow. ” Και το πιο πιθανό είναι να είναι το συνδυασμός όσφρησης και αφής ροδάκινα που του αρέσουν τόσο πολύ. » Άλλωστε, αν χαίρεται έτσι… ο καθένας έχει το πάθος του!

Πηγή

Θα σας αρέσει επίσης:

Εδώ είναι η πιο μυώδης γάτα που θα δείτε στη ζωή σας

Χάρη στις αστείες εκφράσεις του προσώπου του, αυτή η ανάπηρη γάτα έχει γίνει πραγματικός σταρ του διαδικτύου

Αυτό το νάνο γατάκι που ζούσε στο δάσος ανακαλύπτει για πρώτη φορά αγκαλιές