Σε αυτό το βιβλιοπωλείο, μπορείτε να υιοθετήσετε ένα εγκαταλελειμμένο γατάκι!

Είναι γνωστό ότι οι γάτες είναι τα αγαπημένα ζώα των συγγραφέων. Αλλά και αναγνώστες! Και για καλό λόγο, οι αιλουροειδείς φίλοι μας είναι διακριτικά και στοχαστικά ζώα, για να μην αναφέρουμε ότι έχουν και μια μικρή ρομαντική πλευρά. Για να ενώσει την αγάπη των βιβλίων με την αγάπη για τις γάτες, αυτό το βιβλιοπωλείο είχε τότε μια απλά λαμπρή ιδέα!

Μπείτε και αγοράστε ένα βιβλίο, φύγετε με ένα γατάκι

Φανταστείτε να μπείτε στο αγαπημένο σας βιβλιοπωλείο και να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με γατάκια! Αν δεν είστε ένας από εκείνους τους σπάνιους ανθρώπους που μισούν τις γάτες, κανονικά θα λιώσετε μπροστά σε αυτά τα αξιολάτρευτα μικρά πρόσωπα. Ειδικά αν μπορείτε να τα χαϊδέψετε, να μιλήσετε μαζί τους ή ακόμα και διαβάστε λίγα λεπτά με ένα από αυτά τα μικρά αιλουροειδών να γουργουρίζει στην αγκαλιά σας.

Λοιπόν, αυτό ακριβώς προσφέρει στους πελάτες της από τον Μάιο του 2019 βιβλιοθήκη Otis & Clementine’s Books & Coffee, που βρίσκεται στον Καναδά. Υπάρχει όμως και καλύτερο, όχι μόνο οι αναγνώστες μπορούν να περάσουν καλά παρέα με αυτά τα μικρά γατάκια, που έχει το χάρισμα να φωτίζει τη μέρα τους, αλλά επιπλέον μπορούν και να τα υιοθετήσουν. Αυτός είναι ο στόχος αυτής της επιχείρησης.

Πράγματι, η Ellen Helmke, η ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου, έχει ιδρύσει ένα συνεργασία με σωματείοο South Paw Conservation Nova Scotia. Η τελευταία της παρέχει εγκαταλελειμμένα γατάκια και ο ρόλος της Έλεν είναι στη συνέχεια να τα περιποιηθεί στο βιβλιοπωλείο της μέχρι να βρουν την τελική τους οικογένεια.

Και το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ότι λειτουργεί! Από την έναρξη της λειτουργίας, όχι μόνο οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι, αλλά και το ποσοστό υιοθεσίας είναι 100% !

« Συνήθως έχω τα γατάκια μόνο για μερικές εβδομάδες κατά μέσο όρο και μετά τα υιοθετούν », είπε η Έλεν Γνώστης.

Επιπλέον, τα γατάκια δεν εμπιστεύονται κανέναν. Όχι μόνο οι πελάτες πρέπει να επιδείξουν τα διαπιστευτήριά τους, αλλά επιπλέον πρέπει να πληρώσουν το ποσό των 255 δολαρίων Καναδά (δηλαδή 174 ευρώ). Ο στόχος είναι προφανώς να πληρωθούν τα κτηνιατρικά έξοδα που δημιουργούν τα γατάκια (ταυτοποίηση, στείρωση κ.λπ.), αλλά και να συνειδητοποιήσουν οι υιοθετούντες ότι πρόκειται για μια μακροπρόθεσμη δέσμευση που δεν πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Μια υπέροχη πρωτοβουλία για αναπαραγωγή σε όλα τα βιβλιοπωλεία του κόσμου!

Σας άρεσε αυτό το άρθρο ? Θα σας αρέσει επίσης: