Τι λέει το ζώδιο της γάτας σας για την προσωπικότητά της;

Αν είστε λάτρης των ζωδίων, τότε ίσως διαβάζοντας το ζώδιο της γάτας σας να ρίξετε λίγο φως σε μερικές από τις συμπεριφορές που εκδηλώνουν σε καθημερινή βάση. Και να θυμάστε, είναι απλώς για διασκέδαση!

1. Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Θαρραλέος et τυχοδιώκτες είναι οι δύο όροι που προσδιορίζουν καλύτερα τις γάτες που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Κριού. Πάνω από όλα αγαπούν εξερευνήσουν το περιβάλλον τους αλλά και νέα μέρη, ακόμα και απαγορευμένα μέρη. Πράγματι, δεν είναι ασυνήθιστο να κάνουν μερικά ανοησίαόπως το άνοιγμα του ντουλαπιού της κουζίνας ή η καταστροφή ενός ζευγαριού παντόφλες…

Πολύ έξυπνος και ιδιαίτερα Παίκτεςκάνουν υπέροχους μικρούς συντρόφους της ζωής, ακόμα κι αν μερικές φορές τους αρέσει να είναι λίγο υπερβολικοί στο επίκεντρο της προσοχής.

2. Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι γάτες που γεννιούνται κάτω από το ζώδιο του Ταύρου είναι γενικά μεγάλοι καλοφαγάδες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δέχονται να φάνε τίποτα! Αντίθετα, τους αρέσει τα καλύτερα φαγητά και μη διστάσετε να σας ενημερώσουμε. Υπό αυτή την έννοια, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διασφαλιστεί ότι αυτές οι γάτες ασκούνται αρκετά. Διαφορετικά, είναι εγγυημένο υπέρβαρο…

Πολύ πεισματάρης, ακόμα και πεισματάρηδες, είναι δύσκολο να μην ενδώσεις στις ιδιοτροπίες τους. Αλλά αυτά είναι και τα οι πιο πιστές γάτες που είναι.

3. Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Εξοπλισμένο με α εξαιρετική γοητεία και ιδιαίτερα ομιλητικόςοι γάτες που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο των Διδύμων είναι επίσης πολύ δυναμικός.

ο δυαδικότητα που χαρακτηρίζει την προσωπικότητά τους τα κάνει ελαφρώς διπολικόςπου μπορεί να είναι δύσκολο να το διαχειριστείς… Πράγματι, μπορεί να έχουν στιγμές έντονης χαράς και μετά να είναι σκυθρωποί και γκρινιάρηδες το επόμενο λεπτό.

4. Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ευαίσθητος και απίστευτα μαγνήτες, οι γάτες που γεννιούνται στο ζώδιο του Καρκίνου είναι τα πιο στοργικά αιλουροειδών γύρω. Είναι πολύ απλό, ό,τι κάνουν, το κάνουν για να ευχαριστήσουν τον άνθρωπο τους!

Άρα τους αρέσει φροντίζουν αυτούς που αγαπούν γλείφοντας τα μέτωπά τους ή στριμώχνοντας κοντά τους. Από την άλλη πλευρά, εάν δεν αισθάνονται ότι η αγάπη που έχουν για το αφεντικό τους είναι ανταποδοτική, αυτές οι γάτες μπορεί να γίνουν μοναχικές και να αρνηθούν κάθε επαφή.

γατάκι
Credits: iStock / iagodina

5. Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι γάτες που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Λέοντα αγαπούν τραβώ την προσοχή. Πολύ εξωστρεφής, τους αρέσει να εκφράζονται, μερικές φορές με κάπως δραματικό τρόπο, και δεν διστάζουν να τους υπενθυμίσουν την παρουσία τους όσο πιο γρήγορα μπορούν πατώντας σας για παράδειγμα. Και μάλιστα με τους καλεσμένους!

Αυτές οι γάτες είναι επίσης σπουδαίοι παίκτες που διασκεδάζουν με τίποτα. Για παράδειγμα, μπορούν να πολεμήσουν την αντανάκλασή τους στον καθρέφτη ή να διώξουν μπάλες σκόνης.

6. Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι γάτες που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο της Παρθένου είναι τελειομανείς. Είτε με τον εαυτό τους είτε με τους άλλους, δεν αφήνουν ποτέ τίποτα να φύγει! Περνάνε λοιπόν ώρες περιποίησης κάθε μέρα και δεν είναι ο τύπος που κατά λάθος βάζει κόκκους απορριμμάτων έξω από το κουτί απορριμμάτων. Είναι επίσης πολύ απαιτητικά με τον άνθρωπο τους ιδιαίτερα όσον αφορά την υγιεινή. Μην τολμήσεις λοιπόν να τους αλλάξεις τα σκουπίδια!

Κάθε άλλο παρά τεμπέληδες, αυτές οι γάτες αρέσει να δουλεύω και γίνονται χρήσιμοι, κάνοντάς τους εξαιρετικούς κυνηγούς ποντικών.

7. Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Οι γάτες που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ζυγού έχουν τη σπλαχνική ανάγκη να έχουν ισορροπημένες σχέσεις στη ζωή τους. Διαφορετικά, θα είναι πολύ δυστυχισμένοι. Είναι επίσης πιο άνετα όταν ζουν με μια άλλη γάτα, η τελευταία τους επιτρέπει να αναπτυχθούν πλήρως.

Πολύ φιλικός και παραδόξως ενάρετος (ποτέ δεν τρώνε περισσότερο από το μερίδιό τους όταν ζουν με άλλη γάτα) μπορούν επίσης να επιδεικνύονται αναποφάσιστος. Δεν είναι λοιπόν ασυνήθιστο να αρχίσουν να διασκεδάζουν με ένα παιχνίδι αλλά γρήγορα να το βάζουν κάτω.

8. Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

έντονος, αυτό είναι οι γάτες που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Σκορπιού. Πράγματι, τα συναισθήματά τους είναι πάντα ωθήθηκε στα άκρα, είτε είναι χαρά, θυμός ή ακόμα και ζήλια. του α αδιάκοπη πίστηπρέπει να διατηρήσουν βαθιές και αιώνιες σχέσεις με αυτούς που αγαπούν.

Έτσι ακόμα κι αν τους υπερβολική πλευρά μπορεί μερικές φορές να είναι τρομακτικές, είναι από εκείνες τις γάτες που θα σας σημαδέψουν για μια ζωή.

κουβέντα
Credits: Alena Shapran / iStock

9. Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 22 Δεκεμβρίου)

Οι γάτες που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Τοξότη είναι γνωστό ότι έχουν μόνιμες κεφάλι στα σύννεφα. Έτσι, είναι ο τύπος που περνούν ώρες κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο, ή μάλλον θα πρέπει να πούμε «αφηρημάδα».

Ευτυχισμένοι να ζουν, είναι πάντα θετικόςet αρέσει να κουβεντιάζω με τον άνθρωπο τους για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

10. Αιγόκερως (23 Δεκεμβρίου – 22 Ιανουαρίου)

Δικα τους αγάπη για τον ανταγωνισμό και τα δικά τους φιλοδοξία δυσανάλογο σημαίνει ότι οι γάτες που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Αιγόκερω δεν τα παρατάνε ποτέ όταν έχουν έναν στόχο στο μυαλό τους. Αυτό μερικές φορές τους οδηγεί σε παίρνω ρίσκα. Για παράδειγμα, αν ξεκινήσουν να πιάσουν αυτή τη μικρή κινούμενη κόκκινη κουκκίδα (λέιζερ, θα καταλάβετε), δεν θα σταματήσουν μέχρι να τα καταφέρουν.

Αλλά αυτές οι γάτες έχουν επίσης αγάπη για το καλό που τις κάνει ανθρώπινα όντα. καλοκάγαθος και του οποίου η παρουσία είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, ακόμη και εμπνευσμένη, μέσα σε ένα σπίτι.

11. Υδροχόος (23 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Οι γάτες που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Υδροχόου είναι οι επαναστάτες ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Πράγματι, αυτά τα αιλουροειδή μερικές φορές εμφανίζονται πραγματικά Περίεργο. Επιπλέον, εκτιμούν ιδιαίτερα τις στιγμές ελευθερίας τους, τις οποίες αναζητούν με κάθε τρόπο και έχουν τάση απομάκρυνσης από το σπίτι μέχρι να χαθεί.

Αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε για φυγή σε αυτές τις γάτες εντελώς αφοσιωμένοι στους ανθρώπους τους.

12. Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι γάτες που γεννήθηκαν στο ζώδιο των Ιχθύων είναι οι περισσότερες ενστικτώδης από αυτή τη λίστα. Στην πραγματικότητα, έχουν ένα ευαισθησία και ένα ενσυναίσθηση έξω από τα συνηθισμένα, που το κάνειεξαιρετικά ζώα εξυπηρέτησης για άτομα με κατάθλιψη ή άγχος. Είναι πολύ απλό, φαίνεται να μαντεύουν τις προθέσεις σου ακόμα και πριν τις εκφράσεις!

Γνήσιος γλάστρες με κόλλααπό την άλλη, μπορεί να υποφέρουν από άγχος αποχωρισμού και δεν αντέχουν να μείνουν μόνοι για πολύ καιρό.