Τρία γατάκια σφηνωμένα στον πάγο ελευθερώθηκαν χάρη στον… ζεστό καφέ!

Είναι μια μεγάλη έκπληξη για την Kendall Diwisch, μια κάτοικο της Drayton Valley του Καναδά. Καθώς πήγαινε σε μια από τις πετρελαιοπηγές του, συνάντησε τρία μικρά γατάκια σε πολύ κακή θέση στη μέση του δρόμου…

Γατάκια κολλημένα… από την ουρά!

Ο Kendall οδηγεί το αυτοκίνητό του όταν βλέπει στο δρόμο σχήματα που φαίνονται ζωντανά και καλά. Πλησιάζοντας, τότε ανακαλύπτει τρία γατάκια παγιδευμένα στον πάγο. Τα μικρά αιλουροειδών, τρομαγμένα από αυτό που τους συμβαίνει, μοιάζουν εντελώς χαμένα.

Στη συνέχεια, η Kendall προσπαθεί, πρώτα, να ελευθερώσει τις ουρές τους που έχουν κολλήσει στον πάγο. Ένα από τα τρία γατάκια καταφέρνει να ελευθερωθεί, αλλά για τα άλλα δύο είναι πιο περίπλοκο. Πράγματι, ακόμη και τραβώντας ελαφρά την ουρά τους, η Kendall αποτυγχάνει να τους ελευθερώσει.

Τότε είχε μια λαμπρή ιδέα: αποφασίζει να πάει να πάρει τον ακόμα ζεστό καφέ του τον περίμενε στο αυτοκίνητό του και χύνοντάς το στις ουρές των γατών. Και το αποτέλεσμα είναι σχεδόν άμεσο. Πράγματι, μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ο πάγος λιώνει και επιτρέπει στον Καναδό να ανακτήσει τις τρεις γούνες.

Δείτε το βίντεο της διάσωσης:

Μια ιστορία που τελειώνει πολύ καλά

Αυτός ο άνθρωπος με μεγάλη καρδιά πήρε τότε τη γενναιόδωρη απόφαση πάρτε τα στο σπίτιπεπεισμένος ότι αυτά τα μικρά γατάκια εγκαταλείφθηκαν εκεί μέσα στη νύχτα από έναν σκληρό ιδιοκτήτη που είχε αποφασίσει να τα ξεφορτωθεί.

Αφού τα τάισε, η Kendall στη συνέχεια δημοσίευσε την αστεία περιπέτειά της στο Facebook για να μοιραστεί την εμπειρία της, αλλά και να κάνει μια έκκληση να υιοθετηθούν αυτά τα μικρά αιλουροειδών. Και ως εκ θαύματος τα μικρά γατάκια (τα οποία είναι στην πραγματικότητα τρία αρσενικά) υιοθετήθηκαν μαζί από μια οικογένεια συγκινήθηκε από αυτή την απίστευτη ιστορία!

Σήμερα λοιπόν βρήκα αυτούς τους τρεις συναδέλφους σε έναν από τους πίσω δρόμους κοντά σε ένα από τα πηγάδια μου. Πιθανότατα έπεσε. Τα καημένα…

αναρτήθηκε από Kendall Diwisch επί Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Σας άρεσε αυτό το άρθρο ? Θα σας αρέσει επίσης: