7 από τα πιο απίστευτα παγκόσμια ρεκόρ που κατέχουν γάτες

Τα Ρεκόρ Γκίνες είναι ένα βιβλίο που φημίζεται για την απαρίθμηση των πιο απίστευτων κατορθωμάτων που υπάρχουν. Αφορά προφανώς τον άνθρωπο, αλλά και τα κατοικίδια, ιδιαίτερα τις γάτες. Εδώ είναι 7 από τα πιο τρελά ρεκόρ Γκίνες που κατέχουν γάτες.

1. Το ρεκόρ για τη γηραιότερη δικέφαλη γάτα

Μπορεί να μην το ξέρετε, αλλά μερικές φορές οι γάτες γεννιούνται… με δύο κεφάλια! Ονομάζονται οι συνομιλεί ο Ιανός και το προσδόκιμο ζωής τους, λόγω τους γενετική δυσπλασία, γενικά δεν είναι πολύ μεγάλο. Τα περισσότερα δεν επιβιώνουν λίγες ώρες μετά τη γέννηση. Κι όμως, ο δικέφαλος γάτος ονόμασε Φρανκ και Λούι και με το παρατσούκλι «Frankenlouie» πέθανε σε ηλικία 15 ετών, κάτι εξαιρετικό!

2. Το ρεκόρ για τη γάτα με τη μεγαλύτερη γούνα

Με μακριά γούνα πάνω από 22 εκ, ο συνταγματάρχης Meow ψηφίστηκε ως η πιο μακριά γούνα γάτα στον κόσμο. Όμως, πέρα ​​από τη γούνα του, αυτό που ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό σε αυτή τη γάτα που πέθανε το 2014 είναι η μικρή του σκυθρωπό πρόσωπο τόσο τραγανό…

3. Το ρεκόρ για τους περισσότερους γύρους που ολοκληρώθηκε σε 1 λεπτό από μια γάτα

Σκέφτηκες ότι ήταν αδύνατο να μάθεις μια γάτα να κάνει κόλπα; Ότι ο ανεξάρτητος χαρακτήρας τους απέτρεπε κάθε μορφή υπακοής; Σκεφτείτε ξανά, κάποιοι είναι ικανοίμάθετε πολλές παραγγελίες, και το λατρεύω! Η απόδειξη με τον Didga, αυτή την αυστραλιανή γάτα που κατάφερε να πετύχει 20 φιγούρες σε 1 λεπτό

4. Το ρεκόρ της ψηλότερης γάτας

Με τα Μήκος 1 μέτρο 21, ο Stewie ψηφίστηκε ως ο μακρύτερος γάτος στον κόσμο το 2010. Πέθανε το 2013 αλλά ακόμα δεν έχει εκθρονιστεί. Η Stewie ανήκε στη φυλή Maine Coon, που φημίζεται ότι είναι η μεγαλύτερη ράτσα γάτας στον κόσμο.

5. Ρεκόρ ζώων με τις περισσότερες προβολές στο YouTube

Με πάνω 325 εκατομμύρια προβολές, η Maru είναι επίσημα το ζώο με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στο YouTube. Αυτός ο 9χρονος Scottish Fold έχει εντυπωσιάσει τους χρήστες του Διαδικτύου με την εκπληκτική αγάπη του για τα χαρτόκουτα.

6. Το ρεκόρ για την πιο κοντή γάτα στα πόδια

Αν και οι γάτες δεν είναι γνωστό ότι είναι πολύ ψηλά στα πόδια τους, έχουν γενικά ένα ορισμένο ύψος που τους επιτρέπει ναεκτελέστε άλματα ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ. Αλλά υπάρχει μια σχετικά πρόσφατη ράτσα γάτας, η Munchkin, η οποία έχει τη διάκριση ότι έχει πολύ πολύ κοντά πόδια. Σε αυτή τη ράτσα ανήκει το Fizz Girl, η πιο κοντή γάτα στον κόσμο. Μοιάζει με λουκάνικο, έτσι δεν είναι;

7. Το ρεκόρ για την πιο δυνατή γάτα που γουργουρίζει

Ενώ γουργουρίζει, ο Merlin φτάνει σε ένταση ήχου μεγαλύτερη από 67 ντεσιμπέλ, που είναι ο ήχος που θα έκανε ένα κλιματιστικό. Ως εκ τούτου, ψηφίστηκε ως ο πιο δυνατός γάτος που γουργουρίζει στον κόσμο.

Πηγή

Θα σας αρέσει επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ: Αυτή η γάτα έχει την πιο αφράτη ουρά που έχετε δει ποτέ

ΒΙΝΤΕΟ: Top 10 από τις πιο αστείες γάτες στον Ιστό!

Εδώ είναι η πιο μυώδης γάτα που θα δείτε στη ζωή σας